Nyhet

UPPGIFTER: Fröken Snusk klar för Melodifestivalen

Den kontroversiella Fröken Snusk uppges vara klar för Melodifestivalen 2024, rapporterar Aftonbladet.

Epadunk-stjärnan Fröken Snusk kommer att delta i Melodifestivalen 2024, enligt uppgifter till Aftonbladet. Med populära låtar som Rid Mig Som En Dalahäst och Raggarbilar (Warra Warra) har Fröken Snusk gjort sig känd inom epadunk-genren.

Valet av en artist med utmanande och ibland explicit vuxna texter har väckt förvåning.

"Det ska bli intressant att se vad hon gör för låt, SVT brukar ju vara känsliga och det här brukar ju vara väldigt mycket sex. Samtidigt vill man ju att Fröken Snusk ska göra det hon är känd för, inte nåt halvdant, för de artister som kompromissar så brukar inte lyckas så bra", säger en hemlig källa som jobbat länge med Melodifestivalen till tidningen.


Förutom sina kontroversiella texter är Fröken Snusk även känd för sin rosa balaklava som döljer hennes ansikte. Hennes verkliga identitet förblir hemlig, och hon har tidigare uttryckt att hon inte har några planer på att ta av sig masken.

Melodifestivalens första deltävling planeras att sändas lördag den 3 februari 2024 på SVT. Alla artister kommer att presenteras vid en presskonferens fredagen den 1 december.

LÄS OCKSÅ: Fröken Snusk svarar på kritiken: "Kul med homoskoj"


ANNONCE