Nyhet

Megan Thee Stallion går solo – efter bråk med skivbolag

"Vi har kontroll snyggingar, så låt oss göra något stort."

Megan Thee Stallion planerar att släppa sitt kommande album helt självständigt, och detta beslut har sina rötter i en långvarig konflikt med hennes tidigare skivbolag. Detta rapporterar Billboard.

I en livesändning på Instagram uttryckte hon självförtroende i den kommande skapandeprocessen: "Allt kommer från Megan Thee Stallions hjärna och plånbok. Vi har kontroll snyggingar, så låt oss göra något stort".

Den pågående tvisten med skivbolaget 1501 Certified Entertainment har varit i full gång i över tre år. Hon anklagar bolaget för att ha fört henne in i ett olyckligt kontrakt, underbetalat henne när det gäller royalties och även förhindrat henne från att släppa ny musik. Skivbolaget nekar dock till dessa påståenden.


På sociala medier har Megan Thee Stallion uttryckt sin entusiasm för att ta kontrollen och driva sitt musikaliska arbete självständigt, utan att aktivt söka ett nytt skivkontrakt för tillfället. Detta är inte första gången en framstående artist väljer att frigöra sig från skivbolagsinblandning.

LÄS OCKSÅ: Megan Thee Stallion om tiden efter skjutningen: "Förödmjukad"

ANNONCE