Nyhet

PREMIÄR: Lucky Lo utforskar vänskapens kraft

Lucky Lo släpper sin första låt på svenska. Alla Tankar På En Gång handlar om vänner som ställer upp för varandra.

Lucky Lo släpper imorgon sin första låt på svenska, Alla Tankar På En Gång, som belyser värdena av vänskap och att dela sina känslor. Låten kombinerar element av indiepop och nordisk melankoli med inslag av svensk folkmusik.

Texten har sin inspiration i en nära vänskap som fördjupades under de utmanande omständigheterna under pandemin. Lo Ersare, som Lucky Lo egentligen heter, och hennes vän fann styrka i att öppet prata om sina känslor, även när de inte kunde träffas personligen på grund av restriktionerna.

– Under nedstängningen tror jag att många människor upplevde att känslor som normalt var dolda djupt inne plötsligt kom upp till ytan. Detta var fallet för en av mina närmaste vänner och vi hade många tunga samtal över telefon eftersom covid inte tillät oss att träffas. Det var svårt, men jag svarade i telefon varje gång, säger hon i ett pressmeddelande.


Med Alla Tankar På En Gång vill Lucky Lo förmedla budskapet om att det är viktigt att inte känna sig som en börda och att söka hjälp och stöd från andra människor när man behöver det. Låten uttrycker värmen i vänskap och dess förmåga att stötta varandra genom livets upp- och nedgångar.

Låten släpps imorgon, men vi på GAFFA är stolta premiärvärdar för låten redan idag. Lyssna på den nedan!


 

Alla Tankar På En Gång är en del av Lucky Los kommande album The Big Feel, som släpps den 27 oktober.

LÄS OCKSÅ: LYSSNA: Lucky Lo släpper protestsång om kvinnors rätt till abort


ANNONCE