Nyhet

Liten dansk ljudspecialist vinner prestigefyllt pris

Det lilla nordjyska företaget Canvas HiFi har precis skrivit historia genom att vinna det prestigefyllda EISA Best Product Award 2024-2025 i kategorin Premium Soundbar

Canvas HiFi har med sin innovativa soundbar lyckats revolutionera marknaden för tv-ljud. Soundbaren är utvecklad för att leverera en bioliknande ljudupplevelse samtidigt som den har en minimalistisk och elegant design som passar in i de flesta hem.

EISA betonar särskilt soundbarens avancerade teknologi, som säkerställer ett kristallklart ljud och ett djupt bas. Dessutom kan soundbaren anpassas till olika tv-storlekar och rum.

Med priset säkrat förväntar sig Canvas HiFi en ännu större efterfrågan på deras produkter. Företaget har redan upplevt stor framgång på den internationella marknaden, och med EISA-priset i ryggsäcken förväntas denna framgång bara växa.


"Vi är otroligt stolta över att motta detta pris," säger Laust Nielsen, medgrundare och VD för Canvas HiFi i ett pressmeddelande och fortsätter:

"Det är en stor erkännande av vårt arbete och ett bevis på att vi har skapat något helt speciellt."

Om Canvas HiFi


Canvas HiFi är ett danskt företag som specialiserar sig på high-end ljudlösningar. Företaget grundades 2022 och har sedan dess vunnit internationellt erkännande för sina innovativa produkter.

LÄS ÄVEN: Apple arbetar i hemlighet på iPhone Air

ANNONCE