Nyhet

Lizzo hintar om nytt album: "Om ni bara visste"

Lizzo, världsstjärnan bakom hits som About Damn Time, avslöjar på Instagram att hon arbetar på ett nytt album, mitt under sin paus på Bali.

Lizzo har antytt att ett nytt album är på väg. På tisdagen delade artisten en reel på Instagram där hon reflekterar över sina framsteg, både fysiskt och mentalt, sedan 2021.

"Jag tänkte inte lägga upp det här på Instagram, men 2021-jaget skulle vara sååå stolt över 2024-jaget. Och jag pratar INTE bara om min kropp, om ni bara VISSTE vad jag har gjort för min mentala och emotionella hälsa det senaste året... wheeeew oroa er inte, jag ska skriva ett album om det," skrev Lizzo i bildtexten.

Nyheten om ett kommande album kommer bara dagar efter att Lizzo meddelade att hon befinner sig på Bali, Indonesien, där hon tar ett "gap year" för att fokusera på sitt välmående. I en annan Instagram-post, där hon står i regnet iklädd en svart baddräkt, förklarade Lizzo att hon tar ett sabbatsår för att "skydda sin frid".

Det är inte första gången som Lizzo talar om en paus. I mars tidigare i år annonserade hon att hon "slutade" som en reaktion på kritik hon fått online. Kort därefter klargjorde hon dock att hon inte slutade med musiken, utan snarare med att ge energi åt negativitet.


"Det jag inte kommer att sluta med är den glädje jag känner i livet, som att göra musik och att knyta band med människor, för jag vet att jag inte är ensam."

LÄS OCKSÅ: Lizzo stäms av sina tidigare dansare

ANNONCE