Nyhet

OnePlus klar med ny in-ear-hörlur

OnePlus Buds Pro 3 har precis lanserats, och de är OnePlus senaste flaggskeppshörlurar

Med de senaste öronpropparna från OnePlus lovar tillverkaren avancerad brusreducering, spatialt ljud och ljudkvalitet från danska Dynaudio.

Headsetet får ett pris på omkring 2.400 kronor, vilket inte är speciellt dyrt för ett headset som ska ligga i den ljudmässigt höga änden.

Enligt ett pressmeddelande är Buds Pro 3 designade för att leverera djup bas och finstämda vokaler. Detta ska säkerställas genom nyutvecklad dual-driver-teknologi, samt två digital-till-analog-omvandlare per hörsnäcka.


Öronpropparna har en 11 mm woofer som är utrustad med två magneter och en ny keramiskmetallmembran, medan en 6 mm diskant har uppgraderats med en förbättrad membran och en kraftfull 35 mikrometer platt spole. Det ska säkerställa att högfrekventa detaljer återges med precision.

OnePlus lovar också att de nya hörlurarna är utrustade med deras mest avancerade brusreduceringsteknologi hittills, vilken ska erbjuda upp till 50 dB adaptiv brusreduktion.

Slutligen lovade de att batteritiden kommer att komma upp till hela 43 timmar när strömförsörjningen i fodralet inkluderas.


Buds 3 Pro stödjer också Google Spatial Audio, vilket ska säkerställa en bra rumslig ljudupplevelse.

Det nya headsetet ligger hos redaktionen och kommer snart att testas. Stay tuned.

LÄS ÄVEN: AirPods 4 dyker snart upp – och i två varianter säger ryktena


ANNONCE