Nyhet

Supergruppen The Smile hintar om nytt album

The Smile, med medlemmar från Radiohead och Sons Of Kemet, har lagt upp kryptiska meddelanden på sociala medier som fått fansen att spekulera i att ett nytt album är på väg.

The Smile, bestående av Radioheads Thom Yorke och Jonny Greenwood samt Tom Skinner från Sons Of Kemet, har förvirrat sina fans med flera kryptiska inlägg på sociala medier, rapporterar Stereogum. Detta har lett till spekulationer om att en ny skiva kan vara på gång.

På Reddit har hängivna fans börjat nysta i de gåtfulla meddelanden som bandet har publicerat. En teori är att meddelandena avslöjar låttitlar från en eventuell kommande album.

Ett av inläggen på Instagram innehåller exempelvis texten "Three Zero Sum", vilket kan avkodas med hjälp av en Polybius-chiffer, där en 5×5-rutnät används för att koppla tvåsiffriga tal till bokstäver i alfabetet.


Ett annat inlägg på TikTok använder en Solfa-chiffer, där musikaliska noter och deras längd motsvarar bokstäver, för att stava "Seven Tiptoe". Detta antyder att "Tiptoe" kan vara den sjunde låten på albumet.

Dessutom antyder en nyligen dekrypterad tweet, med hjälp av en Caesar-chiffer, att den nyligen släppta singeln "Don’t Get Me Started" kommer att vara den sjätte låten på skivan.

LÄS OCKSÅ: The Smile ställer in spelning i Sverige


ANNONCE