Nyhet

Zara Larssons låt får nytt liv på Tiktok – genom bisarr delfintrend

Zara Larssons hit Symphony från 2017 har oväntat återuppstått på Tiktok. Med animerade delfiner och underfundiga citat har låten blivit en del av en viral trend som förvirrar både artisten och hennes följare.

En ny trend på Tiktok har plötsligt satt Zara Larssons låt Symphony i rampljuset igen. Trenden, kallad ”Rainbow dolphin” eller ”Hopecore dolphin” på sajten Know your meme, går ut på att användare lägger in demotiverande citat eller ärliga bekännelser över bilder av hoppande delfiner, ofta med regnbågar i bakgrunden. Hur denna trend uppstod är fortfarande oklart.

Zara Larsson som är mitt i sin turné, har själv deltagit i trenden genom att lägga upp en video med texten ”Vad fan är det som händer”, som på bara några dagar fått över 58 miljoner visningar.

I en uppföljande video uttrycker hon sin förvåning och undrar om hennes största digitala fotspår verkligen ska vara en bild på en delfin. Samtidigt visar hon upp en delfintatuering på sin fot och skämtar om att det måste vara ett tecken.


@zaralarsson Replying to @🤭 ♬ Symphony - Zara Larsson

Även andra kändisar, som DJ Diplo, har anslutit sig till trenden, och den har till och med nått amerikansk politik genom Kamala Harris presidentkampanjkonto.

Zara Larsson har dessutom anpassat sin scenshow för att inkludera delfinerna under framförandet av Symphony. Gruppen Clean Bandit, som samarbetade med Larsson på låten, har också engagerat sig i trenden och delat flera delfinbilder på Tiktok.


LÄS OCKSÅ: Zara Larssons kritik: "Konstigt att se så många knäpptysta"

ANNONCE