Nyhet

Fröken Snusk om anklagelserna: ”Bröt ihop”

"Att folk säger sådant om någonting som jag har drömt om hela livet gör mig väldigt ledsen."

Fröken Snusk "bröt ihop" av anklagelserna om att hon skulle ha manipulerat strömningar på Spotify. Det berättar hon i en intervju med TT.

Steamingtjänsten har tagit ned flera av artistens populäraste låtar utan att ge någon officiell förklaring. Enligt flera medier ska det dock ha handlat om misstankar om köpta lyssningar. Efter det har också röster, däribland på Expressens ledarsida, höjts om att Fröken Snusk inte borde få delta i Melodifestivalen.

– Jag blir jätteledsen när folk säger det. Speciellt när jag vet vad jag har gjort och inte gjort. Att folk säger sådant om någonting som jag har drömt om hela livet gör mig väldigt ledsen, säger Fröken Snusk till TT.


På lördag deltar artisten i Melodifestivalen. Hon har dock fått stränga order om att vila rösten inför den andra deltävlingen efter att hon blivit sjuk och överansträngt rösten.

Jessica W Sandberg, Fröken Snusk PR-ansvariga, säger till TT att hon räknar med att tävla på lördag men att hon sannolikt behöver begränsa allt förutom repetitionerna.

– Det finns risk att vi kommer att dra ner på intervjuer och liknande, säger Sandberg.


LÄS OCKSÅ: Fröken Snusk förnekar att hon köpt lyssningar

ANNONCE