Nyhet

PSL hintar om Kent-nyhet – på nationaldagen

Alla Kent-fans bör hålla ögonen öppna klockan 7:47 på nationaldagen.

Journalisten och programledaren Per Sinding-Larsen lade under tisdagskvällen ut ett inlägg på Instagram där han hintar om en kommande Kent-nyhet klockan 7:47 på nationaldagen – en blinkning till bandets populära låt 747.


Det är ännu oklart vad som kommer att hända den 6 juni, men på sociala medier spekulerar fans kring om nyheten kan kopplas till den kända vita konserten på Stockholms Stadion på nationaldagen 2003. Andra hoppas på nyheter om ny musik eller potentiella spelningar.

Kent avslutade sin karriär i december 2016 med en sista konsert på Tele2 Arena i Stockholm. Sedan dess har bland annat frontmannen Joakim Berg släppt soloalbumet Jag Fortsätter Glömma 2022 och medlemmarna Sami Sirviö och Markus Mustonen har fortsatt skapa musik i bandet The Mobile Homes.

Tidigare i våras skapade Bergs medverkan i podcasten Back To The Music With Ingrid rubriker efter han fått frågan om bandet kan tänka sig att återförenas.


"Vi har pratat om det, men det vore mer av en livegrej kanske", sa han då.

Sinding-Larsen har tidigare arbetat med dokumentärerna Så Nära Får Ingen Gå – Ett År Med Kent från 2001 och Vi Är Inte Längre Där (Sista Året Med Kent) från 2016.


LÄS OCKSÅ: Jocke Berg om en Kent-återförening

ANNONCE