Nyhet

Nya diss-tracks i bråket mellan Kendrick och Drake

Kendrick Lamar anklagar Drake för pedofili och Drake svarar med samma mynt.

Den senaste tidens stora beef mellan de största inom rap-genren pågår för fullt. Det som till en början var en kamp mellan tre: Drake, Kendrick Lamar och J.Cole, har nu reducerats till två, när den sistnämnda sakta har backat ur rummet.

GAFFA har tidigare skrivit om de diss-tracks som har publicerats från båda håll och som har handlat mycket om vem som egentligen är störst av Drake, Kendrick och J. Cole. Förra veckan släppte Kendrick den sex minuter långa Euphoria, en blinkning till serien med samma namn som Drake har varit med och producerat. Han anklagade där den kanadensiska artisten för att vara attraherad av unga tjejer, bland annat refererar han till Drakes vänskap med den 20-åriga skådespelerskan Millie Bobby Brown och anklagar honom för pedofili.

Därefter släppte Kendrick Lamar två nya singlar: Meet The Grahams och Not Like Us varav den första är ett direkt budskap till sonen Adonis Graham och Drakes föräldrar med bland annat textrader som "You raised a horrible f**ing person, the nerve of you Dennis". Här påstår rapparen även att Drake döljer ytterligare ett barn.


 

Drake svarade under söndagen med The Heart Part 6, en referens till Compton-rapparens tidigare singlar med samma namn, där han försvarar sig mot alla anklagelser. Bland annat menar han att han aldrig har varit med minderåriga tjejer och att han är alldeles för känd för att kunna komma undan med något sådant. Han menar också att anklagelserna är resultat av Kendricks egna trauman. Han adresserar också påståendet om att han har en 11-årig dotter med att det var något han och hans team planterade för att vilseleda och lura Kendrick och att han enligt Drake svalde betet.


 

Konflikten ser inte ut att vara över än på ett tag och flera låtar går kanske att vänta.


LÄS OCKSÅ: Drake hotas av rättsliga åtgärder efter Tupac-låt

ANNONCE