Nyhet

The Killers och Coldplay-sångarna tillsammans på ny singel

På den nyutgivna singeln med bandet Travis gästspelar både Chris Martin och Brandon Flowers.

Det skotska brittpop-bandet Travis släppte nyligen singeln Raze The Bar, som kommer att vara del av bandets tionde album som ges ut i juli, enligt MN.

Bandets frontman Francis "Fran" Healy berättar om två gästspel på den nya låten som kom som något av en slump. Artisten berättar att han hade svårt att ordna albumet och behövde någon annans bedömning. Han ringde då Coldplays Chris Martin och tillsammans åkte de för att lyssna på albumet. 

Fran berättar att Colplay-sångaren då hade mycket kommentarer och feedback, men att han tyckte särskilt mycket om en låt: Raze The Bar. De åkte tillbaka till huset där Chris satte sig vid pianot och spelade låten, vilket fick Travis-sångaren att föreslå att han skulle sjunga på den. Chris ska då ha svarat: 


"Jag kan sjunga men du borde få fler att sjunga på den också."

Francis Healy valde då att ringa upp The Killers-sångaren Brandon Flowers, som även han sa ja och kom för att sjunga på låten. Raze The Bar handlar om nedläggningen av en bar i New York berättar Healy. Baren i sig beskriver sångaren som "Ett nav för poesi" och förklarar att alla älskade den.

LÄS OCKSÅ: Coldplays Chris Martin: "Jag äter endast en måltid om dagen"


ANNONCE