Nyhet

Viva Sounds fyller på årets festivalaffisch

Den 28 november slår Viva Sounds upp sina portar i Göteborg. Nu står det klart att Kristina Issa, The Family Men, Bluai och Kindsight spelar på årets festival.

I höst tar Viva Sounds steget in i framtiden med hela tre kvällar istället för två och fler artister än tidigare.

Festivalområdet sträcker sig från Järntorget till Stigbergstorget i Göteborg. Med festivalarmband kommer du in på samtliga ställen och det tar inte mer än tio minuter att gå mellan punk A och punkt B.

Tidigare har norska Motorpsycho presenterat som årets första bokning. Nu fyller man på med svenska Kristina Issa och The Family Men. Även belgiska Bluai och danska Kindsight är klara för festivalen.


– Idag släpper vi akter från Sverige, Danmark och Belgien, vilket är lite av Viva Sounds hela poäng. Det lokala och det internationella i ett musikaliskt kluster där du både ser det du älskar och upptäcker det helt nya, säger Gustav Påhlsson från Viva Sounds i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Kristina Issa är en stabil pelare i Göteborgs musik- och kulturliv. The Family Men är stadens nya hopp när det gäller stökig och blandad musik. Kindsight från Danmark skriver fantastiska indiepop-låtar och Bluai från Belgien har släppt ett av årets absolut bästa album. I riktig svensk jante-anda ska man inte ropa hej för tidigt, men jag måste säga att jag ser fram emot Viva Sounds 2024 något alldeles enormt.

Festivalen äger rum 28-30 november.


LÄS OCKSÅ: Viva Sounds gör sommarfestival i Göteborg

ANNONCE