Nyhet

Dream Theater på Europaturné – kommer till Sverige i höst

"Det här är bara början och vi kommer att ha många fler spännande nyheter att dela med oss av under de kommande månaderna”

Tidigare i år meddelade det progressiva metalbandet Dream Theater att de påbörjat inspelningarna av sitt 16:e studioalbum, och att de återförenats med trummisen Mike Portnoy.

Nu avslöjar de dessutom att de ger sig ut på en omfattande turné för att fira 40 år som band.

”Vi är så förväntansfulla över att få stå på scen tillsammans igen och påbörja det här historiska 40-årsfirandet med alla till hösten. Det här är bara början och vi kommer att ha många fler spännande nyheter att dela med oss av under de kommande månaderna”, säger bandet, enligt ett pressmeddelande.


An Evening With Dream Theater blir den första turnén sedan trummisen Mike Portnoy återvände till bandet, som idag består av sångaren James LaBrie, basisten John Myung, gitarristen John Petrucci och keyboardisten Jordan Rudess.

Bandet kommer till Stockholm Waterfront den 8 november, och biljetter släpps den 12 april klockan 10:00 via LiveNation.se

Dream Theaters kommande album blir deras första på 15 år med Portnoy bakom trummorna. De har ännu inte avslöjat ett releasedatum.


LÄS OCKSÅ: DREAM THEATER SPELAR IN NYTT - MIKE PORTNOY TILLBAKA EFTER 15 ÅR

ANNONCE