Nyhet

Obama stöttar Kamala Harris – rappar Eminem-låt på scen

Barack Obama överraskade publiken på Kamala Harris rally i Detroit genom att rappa första versen av Eminems hit Lose Yourself. Det skedde efter att Eminem introducerat den tidigare presidenten med en stark hyllning till Harris som nästa president.

Kamala Harris rally i Detroit intog rapparen Eminem scenen för att uttrycka sitt stöd för Harris som USA:s nästa president. Därefter introducerade Detroit-sonen Barack Obama, som var där för att hålla ett tal.

"Jag tycker inte att folk ska vara rädda för att uttrycka sina åsikter, och jag tror inte att någon vill ha ett Amerika där människor oroar sig för vad som kan hända om de säger vad de tycker. Jag tror att vicepresident Harris står för en framtid där dessa och andra friheter skyddas och upprätthålls. Och här för att berätta mer om det, president Barack Obama", sa Eminem.

Obama klev upp på scenen till tonerna av Eminems Lose Yourself och gav rapparen en snabb kram. Innan han påbörjade sitt tal passade han på att visa sin uppskattning för Eminem genom att rappa första versen av Lose Yourself, vilket fick publiken att jubla.


Eminem är nu den senaste av flera kända artister som offentligt visat sitt stöd för Kamala Harris i hennes kampanj för att bli USA:s nästa president. Bland andra artister som gett sitt stöd finns Usher, Lizzo, Jon Bon Jovi, Charli XCX, Beyoncé, Megan Thee Stallion, P!nk, Bon Iver, Neil Young, Taylor Swift och Stevie Wonder.

LÄS OCKSÅ: Joni Mitchell om presidentvalet: "Fuck Donald Trump"

ANNONCE