Nyhet

Sony lanserar nya ljudprodukter

Det är LinkBuds-serien som får tre nya medlemmar, och de ska se till att användaren kan matcha ljud och stil

Även om vi har en tendens att glömma Sony när vi pratar om headset, har tillverkaren faktiskt en lång historia bakom sig inom detta segment. LinkBuds-serien är visserligen bara ungefär två år gammal, men den bygger på en lång erfarenhet från tillverkaren.

Nu får denna serie av ljudprodukter tre nya medlemmar, LinkBuds Fit, LinkBuds Open och LinkBuds Speaker.

De två första är in-ear-headset, skapade för aktiva användare, medan det sista är en liten högtalare som lovar mobilitet, bra ljud och hållbarhet.


Sony berättar att LinkBuds Fit är utvecklade för att vara bekväma för alla som lever ett aktivt liv. Bland annat ska trycket inne i örat vara reducerat utan att headsettet sitter löst.

LinkBuds Fit är utrustade med Ambient Sound, som ska se till att ljudet från omgivningen automatiskt justeras efter förhållandena, och dessutom ska brusreduceringen vara av samma klass som over-ear-headset.


Det är också aktiva personer som kan ha glädje av LinkBuds Open, dock är de i högre grad skapade för att användas under en hel dag, och komforten i headsettet ska också vara fokuserad på just det.

Sony har utrustat dem med 11mm ringformade drivrutiner, och en elastisk membran samt en kraftfull neodymmagnet lovar att återge klara mellan- och högfrekventa ljud.

Den sista nykomlingen i serien är LinkBuds Speaker, och här hävdar Sony att det är möjligt att genomföra samtal via högtalaren utan försämring i ljudkvaliteten.


LinkBuds Speaker är utvecklad för att vara med på språng, ska tåla vind, väder och tuff hantering, och har fått en batteritid på omkring 25 timmar.

Konstigt nog kostar alla produkter ungefär detsamma, runt 2.300 – 2.500 kronor.

LÄS ÄVEN: Nytt gamingheadset tillverkat i samarbete med e-sportsatleter


ANNONCE