Nyhet

by:Larm närmar sig – här är artisterna du inte får missa

Musikkonferensen och festivalen by:Larm hålls i Oslo från torsdag 12 september till lördag 14 september. Med både svenska och internationella akter på scenen blir det en viktig mötesplats för både musikbranschen och musikälskare.

Den norska musikkonferensen och festivalen by:Larm äger rum i Oslo från torsdag 12 september till lördag 14 september. Festivalen fungerar som en central plattform för både etablerade och nya artister att presentera sig för en bredare publik. I år deltar även Spotify, som arrangerar flera samtal om aktuella musiktrender och artistutveckling.

Bland de svenska artisterna som uppträder märks bland andra R&B- och soulartisten LUCIIA och metalbandet Eradikated, samt Jackie Mere, The Cruel Intentions, Izza Gara, Allt och BIJI.

Internationellt finns det också flera intressanta akter att upptäcka, som danska indiebandet Rigmor, norska rockbandet Aktiv Dödshjelp och norska punkgruppen Blomst, samt Carina De Place och Cult Member. Dessutom framträder Hiwá och Zohar, två akter som väckt uppmärksamhet på den nordiska musikscenen.


Mer information om festivalens program och hela lineupen finns på by:Larms officiella hemsida.

LÄS OCKSÅ: Rapparen Ice Spice till Sverige – gör debut i Stockholm

ANNONCE