Nyhet

Elton John drabbad av allvarlig ögoninfektion

Elton John avslöjar att han har drabbats av en svår ögoninfektion som orsakat nedsatt syn på ena ögat.

Elton John har drabbats av en allvarlig ögoninfektion som lett till att han fått nedsatt syn på ett av sina ögon. Den brittiske popikonen berättade om sin situation på Instagram och förklarade att problemen började tidigare i sommar.

”Jag har haft en allvarlig ögoninfektion som tyvärr gjort att jag har nedsatt syn på ett öga. Jag håller på att läka, men det är en extremt långsam process och det kommer att ta tid innan synen återvänder på det drabbade ögat”, skrev han i sitt inlägg.

Elton John uttryckte tacksamhet till det medicinska team och den familj som tagit hand om honom under de senaste veckorna. Han berättade också att han spenderat sommaren i tysthet hemma för att återhämta sig och känner sig positiv över den hittills gjorda framstegen.


Förra året avslutade Elton John sin sista turné, Farewell Yellow Brick Road Tour, som pågick från 2018 till juli 2023 och avslutades i Stockholm. Turnén drog in över 900 miljoner dollar och blev därmed den mest inkomstbringande turnén någonsin, innan den nyligen överträffades av Taylor Swifts och Coldplays pågående turnéer.


LÄS OCKSÅ: Elton John tar farväl: ”Kommer aldrig glömma er”

ANNONCE