Nyhet

Lil Wayne om Super Bowl-dissen: "Krossade mig"

Förra veckan meddelande Kendrick Lamar att han kommer uppträda under nästa års Super Bowl. Nu berättar hiphopartisten Lil Wayne om besvikelsen att det inte blev han.

Lil Wayne har delat sin besvikelse över att han inte kommer få uppträda under halvtidsshowen på Super Bowl 2025 i hemstaden New Orleans. I en video på Instagram uttryckte han sin sorg över att Kendrick Lamar valts istället.

"Det gjorde ont, riktigt ont. [...] Jag trodde inget kunde vara större än att stå på den scenen. Det krossade mig, men jag försöker nu samla mig igen", sa Wayne i videoklippet.

Artisten har länge varit öppen med sin vilja att få uppträda på Super Bowl i sin hemstad och uttryckte i februari sin förhoppning:

"Jag har inte fått något samtal än, men vi ber och håller tummarna. Jag jobbar hårt, jag vill att nästa album ska vara dödligt bra."


Efter att Lamar bekräftades som huvudartist har flera artister, som Birdman och Master P, visat stöd för Wayne. Nicki Minaj riktade även kritik mot Jay-Z, vars bolag Roc Nation ansvarar för Super Bowl-showen.

"Att neka en ung svart man den här chansen på grund av ditt ego", skrev hon på sociala medier.

Jay-Z motiverade sitt val med att Kendrick Lamar är en artist som definierar och påverkar kulturen på ett globalt plan.


Finalen av Super Bowl går av stapeln den 9 februari 2025.

LÄS OCKSÅ: Han är klar för Super Bowl: "De valde rätt"

ANNONCE