Nyhet

Thomas Rusiak, Adiam Dymott, Näääk och Nimo spelar in gemensamt album

Den gamle hiphop-räven Rusiak har samlat två lovande rappare och en rocker för ett samarbete som så småningom kommer att resultera i platta.

Producenten, gitarristen och rapparen Thomas Rusiak är snart åter aktuell med skiva. Den här gången har han samlat sin personliga rockfavorit Adiam Dymott och de lovande hiphoparna Näääk och Nimo för att gemensamt ge ut en skiva ihop. Första singeln heter "Hur Högt?" och släpps idag för gratis nedladdning på slangmusik.com. Förutom de fyra ovannämnda gästas låten även av Jensa från Hoffmaestro och DJ Viet-Naam.

Rusiak slog igenom på den svenska hiphop-scenen som "sidekick" till Petter. 2000 släppte han den uppmärksammade debuten "Magic Villa". Tre år senare kom "In The Sun" och sedan var det tyst om Rusiaks soloprojekt. På senare år har Rusiak istället producerat för andra och mestadels har det handlat om rockmusik. Han låg bland annat bakom Adiam Dymotts hyllade och självbetitlade debutalbum från 2009.

Kvartetten kommer senare i år med en fullängdare, men tills dess kan man avnjuta musiken på Borlängefestivalen Peace & Love, där gruppen kommer att hålla hov 3 juli.


ANNONCE