Nyhet

Stefan Sundström flyr landet

Tackar för sig med en avskedsföreställning.

"Jag drar nu. Jag skiter i det här. Jag flyttar till Norge. Ring mej när vi har en regering som pallar stå upp för demokratiska värden. Ring mej när Idol och andra fascistoida program har slutat lägga sin kalla våta filt över det svenska musiklivet. Jag tänker fiska och tänka ut nya ränker mot borgerliheten. Vi får se vad det blir."

Så heter det när Stefan Sundström tackar för sig i ett pressmeddelande. Men innan visarstisten tar sats mot Norge sätter han och hans kompband Jonny Dunders Elektriska Cirkus upp en avskedsföreställning på Mosebacketerassen i Stockholm. Den sker 17 augusti och medverkar gör diverse poeter, en damkör och en brassektion. Även Stina Berge presenteras som en av kvällens gäster.

Jonny Dunders Elektriska Cirkus består av medlemmar från Hellacopters, Dundertåget, Weeping Willows, Västerbrokören och Stones. Några av dem medverkar även på Stefan Sundströms senaste album "5 dagar i augusti", som kom ut i september, förra året. Stefan Sundström har därefter släppt livealbumet "Jonny Dunders elektriska cirkus Live" tillsammans med sina nya kompanjoner.


"Så det är fan dags för en paus i väntan på bättre tider", avslutar Stefan Sundström sitt brev. När han är tillbaka igen återstår att se.

ANNONCE