Nyhet

Synthfestival i Göteborg

Lustans Lakejer bland de bokade banden till endagsfestivalen i januari.

I somras var det premiär för synthiga minifestivalen Electric Summer med artister som Alan Wilder och Mesh och nu avslöjar arrangörerna att det i början av nästa år kommer en repris på upplägget.

Electronic Winter är en endagsfestival på Brewhouse i Göteborg och det exakta datumet är 12 januari. Ett av banden som kommer stå på scenen är Lustans Lakejer. Förra året återuppstod bandet och GAFFA:s Magnus Sjöberg recenserade Elexir med orden: bandet kom tillbaka i slutet av 90-talet med albumet Åkersberga och fick ett snabbt flammande intresse från alla nostalgiker. Nu har det visserligen gått elva år sedan dess, men finns det verkligen rum för Lustans även 2011? Märkligt nog, så ... Tja, varför inte? Läs hela recensionen här:

Andra klara akter är Mobile Homes, Emmon, Iris och Sista Mannen På Jorden. Lokalen kommer ha två scener och man har ännu inte avslöjat allt om dagens upplägg. Två akter kommer adderas till line-upen och förutom artistuppträdanden har man även bjudit in DJs och kommer ha utställningar och happenings kring temat Den Svenska Synthhistorien.

ANNONCE