Nyhet

Ryan Adams gör låt med housegigant

"Det låter som om Blade Runner hade Don Henley i huvudrollen"

Den amerikanske alt-rockaren Ryan Adams har nu, något otippat, börjat samarbeta med houseproducenten DeadMau5. Enligt musiksajten NME twittrade Adams detaljer om samarbetet tidigare i veckan och publicerade ett foto på sig själv tillsammans med den kanadensiske housegiganten:

"Spelar in en låt med min nya kompis DeadMau5 idag. Det låter som om Blade Runner hade Don Henley i huvudrollen" twittrade Adams. I sin tur postade DeadMau5 ett instagramfoto av Adams med texten: "Ryan Adams sjunger ord och grejer."

Något datum för release av materialet är dock inte avslöjat.


Ryan Adams släppte sitt senaste album Ashes & Fire 2011 och blev recenserad av GAFFA:s Mathilda Dahlgren som gav skivan fyra stjärnor och skrev följande:

"Att höra Ryan Adams sjunga är alltid en njutning i sig. Hans röst är öm och klar, berör hela lyssnaren med en påtaglighet som känns både inuti och utanpå. Adams kreativitet flödar vanligtvis likt en oändlig ström av färg. Som bäst är han när han inte ägnar för lång tid åt sina album, när han låter sin musik strila fram som en spegling av nuet utan alltför mycket begrundan och eftertanke, som i 29."

Läs hela recensionen här.


ANNONCE