Nyhet

Usher flyttar fram turné

Blir istället domare i The Voice.

Konsertarrangören Live Nation Global Touring meddelar nu att Usher flyttar fram sin Europaturné Euphoria till hösten 2013. Detta innebär att konserterna i Globen, Stockholm och Malmö Arena den 23 respektive 28 februari nu ställs in. Anledningen till framflyttandet är att Usher nyligen blev bekräftad som domare i amerikanska The Voice och för att kunna gå in helhjärtat inför det uppdraget känner han att han helt enkelt måste ta en sak i taget. Inte minst för att kunna ge alla fans en så bra konsertupplevelse som möjligt.

De nya datumen för Euphoriaturnén kommer att tillkännages nästa år. Fans som köpt biljett till de planerade konserterna i Stockholm och Malmö kommer få dessa återlösta vid respektive inköpsställe. Live Nation Global Touring beklagar det inträffade men hoppas ändå på att få se alla fans nästa höst. 

Usher släppte sitt senaste album Looking 4 Myself den 8 juni i år och GAFFAs Özgür Kurtoglu gav skivan tre stjärnor och skrev följande:


"45 personer har varit med och skrivit sammanlagt 18 låtar, 35 olika producenter finns noterade som de musiker som tillsammans med Usher skapat dessa låtar som utgör ett album på 71 minuter och 38 sekunder. Allt som allt har över hundratalet människor, exkluderat Czech Film Orchestra, jobbat på ett album som alltså inte sparat på krutet överhuvudtaget, inte någonstans eller i någon aspekt alls. Looking 4 Myself borde alltså, åtminstone på pappret, vara ett steg upp och ett steg tillbaka till någon sorts storhet som Atlanta-sonen tidigare tillbringade sin tid med att bygga vidare på. På sitt sjunde album är det därför bara förvirrande att Usher kommer med ett halvt album av fruktansvärt stora megalåtar, och ett halvt album fruktansvärt uselt skräp." Läs hela recensionen här.

ANNONCE