Nyhet

Rihanna bekräftar reggae-album och pratar Lady Gaga-rykten

GAFFA.se – allt om musik

Rihanna bekräftade tidigare i år att hon jobbar på sitt nionde album men när det kommer släppas är ännu oklart. I en ny intervju med T Magazine berättar stjärnan vidare att det handlar om ett reggaealbum. Enligt källor till Rolling Stone har artisten 500 låtar att välja mellan och att tio av dessa slutligen ska väljas ut.

– Hittills har vi kallat albumet R9, tack vare Navys (Rihannas fans, reds. anm.). Jag kommer förmodligen kalla det för det för de har plågat mig med det "R9,R9, när kommer R9 ut? Hur kan jag acceptera ett annat namn efter att de har präntat in det i mitt huvud?, säger Rihanna till T Magazine. 

Den 31-åriga artisten behandlade även ryktet om ett samarbete med Lady Gaga

– Det kanske är för att hon började följa mig på Instagram. Det finns inget planerat nu men jag är inte emot ett samarbete, svarade Rihanna. 

Angående ett eventuellt samarbete med rapparen Drake gav hon mer tydliga besked:

– Det kommer inte hända inom den närmsta tiden. Inte på det här albumet, det är säkert. 

Rihanna och Drake har tidigare samarbetat på låtarna Work, Take Care och Whats My Name

Hon avslöjade också för T Magazine att hon kan tänka sig att släppa ett samlingsalbum med sina största hits i framtiden.  

– Jag vet inte vilket av dem som är mitt favoritalbum, Jag är säker på att om jag skulle sätta ihop alla mina favoritlåtar tillsammans så skulle det blir ett sjukt bra album. Jag kanske borde göra det en dag. 

Sist Rihanna släppte ett album var 2016 års Anti.  

LÄS OCKSÅ: Parti för parti – det här vill EU-politikerna göra med kulturen

ANNONCE