Nyhet

Markoolio blandade ihop lagnamn när han skulle hylla guldhjältar

Ishockeyspelarna trodde att han skämtade när han blandade ihop Frölunda och Färjestad, och han möttes av burop av publiken.

På sociala medier så skriver artisten Markoolio, vars riktiga namn är Marko Lehtosalo, om sitt misstag i samband med firandet av guldhjältarna i Färjestad BK. Han blandade ihop två lag som börjar på samma bokstav och skrek "FRÖÖÖÖÖLUNDA" varpå publiken buade högt. 

"Efter giget blev stolpskottet Lehtosalo informerad av guldtrion att dom spelade ju för Färjestad och inte Frölunda. Idiot man är. Anyway härlig kväll blev det”, skriver Markoolio på Instagram.

Han berättar att han hade tänkt dra ut Färjestad-spelarna Jacob de la Rose, Albert Johansson och Marcus Nilsson på scen när han gav en konsert i Karlstad, med anledning av att laget vann SHL. Men när publiken började att bua så kände han att det inte var en bra idé.

Spelarna fick istället se på från sidan när misstaget skedde och Johansson säger att han trodde det var ett skämt från Markoolios sida. 

– Vi förväntade oss att han skulle ändra sina ord efter att publiken buade. Men vi tänkte inte så mycket mer på det, säger Johansson till Värmlands Folkblad.

Johansson berättar sedan att kvällen fortsatte och blev trevlig ändå. De skrattade helt enkelt åt misstaget.

LÄS OCKSÅ: Ricky Martin anklagas för incest – Osant och äckligt

ANNONCE