Nyhet

Spice Girls återförenade – för en kväll

David Beckham delar en video på bandet – minus Mel B – som dansar och sjunger till Say You'll Be There.

Spice Girls återförenades under helgen då Geri Halliwell, också känd som Ginger Spice, firade sin 50-årsdag. Under framträdandet tog David Beckham fram sin mobiltelefon och förevigade ögonblicket.

I klippet, som publicerades på Beckhams Instagram under måndagen, syns bandmedlemmarna – minus Mel B – sjunga och dansa till bandets singel från 1996, Say You'll Be There.

– Ett speciellt firande för Ginger denna helg, och ännu mer speciellt att fånga detta ögonblick. En vänskap för livet. Mel B, du var saknad, skrev David Beckham under videon.


Uppträdandet skedde bara veckor efter att Victoria Beckham avfärdade möjligheten till en riktig återförening på scen. Under en intervju med Andy CohenWatch What Happens Live sa hon följande:

– Det var så roligt att vara med i Spice Girls. Men jag tror att nu, med allt annat jag har på gång – med mitt mode- och skönhetsmärke, och fyra barn – kunde jag inte binda mig till det.

LÄS OCKSÅ: Detta irriterade henne mest som medlem i Spice Girls.


Gruppen återförenades senast 2019 för en turné i Storbritannien, med alla utom den tidigare Posh Spice ombord. De släppte därefter Spiceworld 25, en återutgivning för att fira sitt andra albums 25-årsjubileum med remixar, outgivna livelåtar, en demoinspelning av Step To Me och Spice Girls Party Remix.

– Spiceworld-eran var en så rolig tid för oss. Vi hade precis haft en bästsäljare med Spice, vi reste över hela världen och träffade våra fantastiska fans. Vi släppte också vårt andra album och vi hade vår alldeles egna film, sa gruppen under utgivningen.

– Vem skulle ha trott det? Det är galet att tänka på att 25 år har gått.


Se videon på helgens återförening här.

LÄS OCKSÅ: Berättelsen om hur girl power förändrade världen.

ANNONCE