Nyhet

Rihanna gravid igen – avslöjade nyheten under Super Bowl-framträdandet

Under natten till måndag intog stjärnan scenen för första gången sedan 2018.

Rihanna stod för underhållningen under årets upplaga av Super Bowl på State Bowl Stadium i Arizona, och världsstjärnans uppträdande har möts med hyllande ord. Tidningen Rolling Stone skriver bland annat att "hon var helt fantastisk i ett 13 minuter långt segertåg".

Sångerskan intog scenen klädd i rött stående på en svävande plattform tillsammans med ett hav av vitklädda dansare till tonerna av Bitch Better Have My Money. Därefter betade hon av hits som Only Girl (In The World), We Found Love och Umbrella.

Eftersom showen även började med att stjärnan la handen på magen startade spekulationer om att Rihanna är gravid på nytt, nio månader efter att hennes och Asap Rockys son föddes.


Strax efter uppträdandet bekräftade en representant för Rihanna för The Hollywood Reporter att spekulationerna stämmer.

LÄS OCKSÅ: Rihanna har redan ändrat sitt Super Bowl-framträdande 39 gånger

Det var tre månader efter att Rihanna födde sitt första barn i maj förra året som hon fick frågan om att stå för den traditionella showen. Artisten tvekade länge, men menar att den nyfödde sonen fick henne att ta beslutet.


"När du blir mamma är det något som händer, man känner att man kan ta sig an världen – att man kan göra vad som helst", sa hon i en intervju inför showen och fortsatte:

"Och Super Bowl är en av de största scenerna i världen. Hur skrämmande det än var så fanns det något spännande med utmaningen. Det är viktigt för min son att se det".

LÄS OCKSÅ: Rihanna får sin första Oscarsnominering


ANNONCE