Nyhet

Sid Wilson om att gå med i Slipknot: "Vi är galna, vi är galna"

"Jag tar tag i honom och slår honom i huvudet sex gånger".

Metalbandet Slipknots Sid Wilson berättar i en intervju med Revolver att de redan innan han gick med i gruppen gjorde musik tillsammans, men att ville se dem spela live innan han tog beslutet att gå med.

"Innan jag klev in i det mig behövde jag se bandet live. De sa hela tiden till mig: 'Vi är galna, vi är galna. Vi har på oss masker, vi är galna.' Jag sa, jag förstår. Check. Galen. Jag sa: 'Jag är galen. Lita på mig.'"

DJ:n förklarade att inför framförandet av deras låt Tattered And Torn, skulle Slipknots Shawn "Clown" Crahan skapa stämningen genom att skandera "kill me", och vandra ut i publiken och söka uppståndelse.


"[Clown] skulle gå ut i folkmassan och brottas med människor, binda upp dem med mikrofonsladdar och dra dem över golvet", berättar Wilson och fortsätter:

"Så han gick in i publiken varje show – jag visste inte det här, jag hade aldrig sett showen förut. Och jag kan se honom titta på mig genom masken, och han börjar den här "kill me" [sång], och jag ser honom komma ut bakom den här trumman, och jag kunde bara känna det".

Sid Wilson förklarar att han trodde att Clown ville bevisa att de var galna, och att han själv ville detsamma.


"Jag börjar bara springa och jag börjar hoppa över folk, tar tag i deras axlar och bara hoppar över. Och så kryper jag över toppen av massan. Och jag kom upp där och han gjorde sig redo att ta ett steg från scenen. Han tittade ner för att få sin placering, och han tittar upp och jag är precis där", säger han och fortsätter:

"Jag tar tag i honom och slår honom i huvudet sex gånger. Bam, bam, bam. Och jag kommer in för den sjunde och han knuffar bort mig, ramlar ner och kryper tillbaka till Joey [Jordison, Slipknots före detta trummis]. Och han säger: 'Jag bryr mig inte om vad någon säger – den där killen är med i bandet'."

LÄS OCKSÅ: Feltryck på Slipknots nya album övertäckt med klistermärke


ANNONCE