Nyhet

Se Rihannas teaser inför Super Bowl Halftime Show

Nedräkningen har börjat.

Nu är det mindre än en månad kvar tills Rihanna uppträder för första gången på fem år på den legendariska Super Bowl Halftime Show. Därför har Apple Music nu delat en teaser som bara ökar förväntan.

"Det har gått 2 190 dagar", säger en röst i bakgrunden, kort följt av en annan: "Rihanna, vi har väntat på dig." "RiRi, var har du varit", nästan ropar en tredje röst, innan sångerskan tystar dem.

För stillaståendet upphör när hon äntligen kommer tillbaka. Den 12 februari utser National Football League till årets bästa amerikanska fotbollslag och här uppträder Rihanna. Ett legendariskt ögonblick både sportsligt, men också musikaliskt, då artister som Beyoncé, Prince och Michael Jackson har fyllt arenor med sina låtar. Senast var det Dr. Dre, som tog med sig toppen av västkustrap till Los Angeles.


Fans undrar fortfarande om ny musik kommer från Rihanna. Förra året lades två låtar till nya Black Panther: Wakanda Forever, medan det har gått sex år sedan Rihannas senaste album, Anti, kom ut med låtar som Needed Me, som är en del av teasern.

Hon sa till Associated Press att Super Bowl inte är lika med nya låtar. Men tidigare har hon ändå delat med sig av information om musik hon håller på med, som inte alls låter som något hon gjort tidigare.

LÄS OCKSÅ: Rihanna är tillbaka – samarbetar med svensk

ANNONCE