Nyhet

Shane MacGowan vårdas på sjukhus – hustrun vädjar för stjärnans liv

"Kärlek är det vackraste och mest kraftfulla vi kan uppleva som människor men kärlek kan också vara smärtsam, särskilt om du är rädd att förlora en person eller något du älskar."

Shane MacGowan, känd som sångare i punkbandet The Pogues, har under de senaste månaderna vårdats på sjukhus på grund av en hjärtinfektion som har gjort att han behövt hjälp med andningen. Detta rapporterar The Daily Mail.

Hans fru sedan 36 år tillbaka, Mary Clarke, skriver på Instagram att hans hälsotillstånd har försämrats under den senaste tiden och tackar för allt stöd.

"Kärlek är det vackraste och mest kraftfulla vi kan uppleva som människor men kärlek kan också vara smärtsam, särskilt om du är rädd att förlora en person eller något du älskar. Tack till alla läkare och sjuksköterskor och all personal och alla som hälsar på honom. Kärlek och tacksamhet för alla böner och stöd."


MacGowan avlägsnades från The Pogues – vars mest kända låt är Fairytale Of New York – år 1991 på grund av hans kamp mot missbruk.


År 2016 bröt han bäckenbenet efter en fallolycka, vilket resulterade i att han sedan dess varit rullstolsburen eller använt kryckor. Han har också lidit av allvarliga skador på sitt knä och dess ligament efter ett annat fall, vilket tyvärr har gjort att han inte förväntar sig att kunna gå igen.

Shane MacGowan har överlevt flera livshotande händelser, inklusive ett höghastighetsfall från en bil och flera slagsmål.

LÄS OCKSÅ: The Pogues-sångaren Shane MacGowan till sjukhus


ANNONCE