Nyhet

AirPods 4 dyker snart upp – och i två varianter säger ryktena

Apple är på väg med vårens lansering som bland annat kommer att innefatta AirPods 4 – och då i två olika varianter

Det är inte långt kvar till Apples årliga lansering av nya telefoner – det kommer att ske här i september – men samtidigt förväntas teknikjätten även lansera de nya AirPods 4. Som något nytt och spännande, sägs det att de ska dyka upp i två olika varianter. Om vi ska tro på ryktena alltså.

AirPods 4 ska, enligt nättidningen t3.com, dyka upp i en så kallad instegsmodell och en mellanrangmodell. Därmed ska de ersätta 2:a generationens och 3:e generationens AirPods som för närvarande finns tillgängliga från tillverkaren.

Vi bör inte förvänta oss att designen på de två kommer att skilja sig åt, troligtvis blir de helt lika. Men en av skillnaderna skulle vara att den lite dyrare modellen kommer att inkludera aktiv brusreducering – något många har saknat på de modeller de nu ersätter. Faktiskt är den funktionen bara något du har kunnat hitta på Apple AirPods Pro 2.


Det finns en del diskussion om huruvida vi kommer att se usb-c-laddning på de nya headseten, men det sägs vara helt säkert att de kommer att ha trådlös laddning.

En av konsekvenserna skulle, enligt t3.com, vara att AirPods Pro inte står inför någon snar uppdatering. Detsamma gäller för AirPods Max, som varit ensamma over-ear-modellen länge. Men alltså ingen uppdatering för dem heller denna gång.

Apple är dock kända för att hålla korten nära bröstet, och bara släppa de rykten de vill, och de kan mycket väl gömma på ett par spännande överraskningar. Vi får se i september.


LÄS ÄVEN: Liten dansk ljudspecialist vinner prestigefyllt pris

ANNONCE