Nyhet

Charli XCX hintar om ny musik: "Sista innan Brat-summer blir höst"

Hyperpopartisten Charli XCX hintar om att en Fleetwood Mac-doftande låt kommer att runda av Brat-summer.

Charli XCX har antytt att ytterligare en remix är på väg att släppas innan sommaren övergår i höst. Denna nyhet kommer efter framgången med remixen av Brat-deluxeutgåvans låt Guess, där Billie Eilish medverkar, och som producerades av The Dare och Finneas.

I en TikTok-video inspelad i Polen säger Charli XCX: "Det finns en doft av höst i luften... något är på väg att förändras", medan hon mimar till en låt. Videon använder ett originalinspelat ljud som innehåller en samplad del från Fleetwood Macs Dreams, vilket också refereras till genom en blinkning till bandmedlemmen Lindsey Buckingham.

Charli XCX sjunger också en rad från sin låt 360: "I'm tectonic, moves, I make 'em / Shock you like defibrillators / No style, I can't relate / I'll always be the one, ah / Drop down, yeah / Put the camera flash on / So stylish."


@charlixcx

maybe one more remix and then ?

♬ original sound - Lindsey Buckingham

Den kommande låten och remixen av Guess – där musikvideon innehöll 10 000 par trosor som senare donerades till organisationen I Support The Girls – följer en tidigare remix av Girl, So Confusing med Lorde.


Charlis sjunde album Brat har blivit uppmärksammat för sitt limegröna omslag och sina självbiografiska texter, som diskuterar ämnen som ångest och relationer inom popvärlden.

LÄS OCKSÅ: Charli XCX och Billie Eilish i nytt samarbete

ANNONCE