Nyhet

Magnus ”Adde” Andreasson lämnar Hardcore Superstar

”Jag har tagit det svåra beslutet att gå utanför min bekvämlighetszon och lämna bandet för att jag behöver utmana mig själv igen"

Efter 25 år tar det svenska hårdrocksbandet Hardcore Superstar avsked av trummisen MagnusAddeAndreasson.

Under tisdagen delade bandet beskedet i ett uttalande på sociala medier, där de bland annat skriver:

”Hej allihopa. Vi är ledsna över att meddela att Adde har bestämt sig för att lämna Hardcore Superstar och istället jaga nya utmaningar. De senaste 25 åren har varit en virvelvind för oss alla, då vi har rest jorden runt som bröder, skrivit, spelat in, gjort konserter och delat otaliga äventyr. Vi är alla stolta över allt vi åstadkommit tillsammans och kommer att sakna hans energi, kreativitet, enastående musikalitet och stora personlighet, men som låten går … The show must go on!”


Vidare förklarar bandet att Johan Reivén hoppar in som trumslagare tills de hittar rätt person för uppdraget, och avslutar med att tacka Adde och ge honom lyckönskningar. I inläggstexten skriver de även:

”Var säkra på att det här inte är slutet, vi jobbar hårt med att skapa ny musik och ser fram emot att träffa er på kommande konserter.”

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Hardcore Superstar (@hardcoresuperstarofficial)


I ett eget inlägg skriver Adde själv bland annat:

”Jag har tagit det svåra beslutet att gå utanför min bekvämlighetszon och lämna bandet för att jag behöver utmana mig själv igen. Det är både läskigt och spännande att bryta upp från den trygga platsen jag haft så länge. Jag kommer alltid att stötta grabbarna och jag älskar dem som bröder. Jag älskar fortfarande att skriva låtar och öva musik. Det finns i mitt DNA och jag kommer fortsätta med det. Jag är öppen för allt. Kanske bara vara en trummis i ett band??? Jag älskar er alla, men först och främst Jocke, Martin, Vic och Thomas.”

Hardcore Superstar är i dagsläget aktuella med nytt album och en första singel med planerad release i vår. Under året ger de sig även ut på turné, med ett antal Sverige-datum. Se dem här:


22 mars Katalin, Uppsala
23 mars Frimis, Örebro
30 mars Skylten, Linköping
11 april Debaser, Stockholm
12 april Vara Konserthus, Vara


LÄS OCKSÅ: ÖKAD BILJETTFÖRSÄLJNING TILL SOMMARENS FESTIVALER

ANNONCE