Nyhet

Sonos på väg med ny soundbar

Läckta uppgifter om ny toppmodell soundbar från Sonos tyder på ny generation av Arc

Arc är den oomtvistade toppmodellen bland soundbars från Sonos, och efter fyra år tyder mycket på att en uppgradering äntligen är på väg. Enligt internetmediet What HI*FI har bilder på en ny soundbar från Sonos läckt på internet, och även om de inte vågar sätta huvudet på spiken, är de mycket säkra på att det faktiskt är generation 2 av Sonos Arc som är på gång.

De läckta bilderna tyder på en design som liknar den tidigare Arc, trots att det ska ha lagts till en fysisk mute-knapp för dem som vill vara säkra på att den inte lyssnar med, och de tror också att de har sett en bluetooth-knapp, vilket skulle kunna tyda på att den nya Arc blir den första soundbaren från Sonos som får den teknologin.

Detta innebär också att det kommer att bli möjligt att strömma musik direkt till den från mobilen, utan att behöva använda Sonos-appen.


Ett annat internetmedie, The Verge, har också tittat på bilderna och de tror att den kommande soundbaren blir den första Sonos-produkten med en ny högtalarteknologi som tillverkaren förvärvade när de köpte det nederländska företaget Mayth i 2022.

Det är alltid svårt att förutsäga priset, men Arc är en soundbar i den dyrare kategorin, och med ny teknologi kommer den förmodligen också att få en betydande prishöjning – The Verge gissar på att priset blir nästan 50% högre än för föregående modell.

LÄS ÄVEN: Ny serie av helt trådlösa hörlurar för de aktiva och äventyrslystna


ANNONCE