Nyhet

Diddys barn tar ställning: "Vi står enade med vår pappa"

Combs barn har för första gången uttalat sig offentligt efter att deras pappa gripits och åtalats för sexhandel och utpressning.

Sean "Diddy" Combs greps i New York förra månaden och står anklagad för bland annat sextrafficking och prostitutionsrelaterade åtal. Combs har nekat till samtliga anklagelser och väntar nu på rättegång, som är planerad till den 5 maj nästa år.

Efter att ha nekats borgen och placerats under suicidbevakning har Diddy överklagat beslutet. Hans advokater har avfärdat anklagelserna som försök att få uppmärksamhet och betonar att Combs aldrig har begått sexuella övergrepp på varken barn, män eller kvinnor.

I ett gemensamt uttalande på sociala medier uttrycker nu Combs sex barn – Quincy, Justin, Christian, Chance samt tvillingarna D’Lila och Jessie – sitt stöd för sin pappa.


"Den senaste månaden har krossat vår familj. Många har dömt både honom och oss baserat på anklagelser, konspirationsteorier och falska berättelser som spridits på sociala medier. Vi står enade och vet att sanningen kommer att segra. Vi saknar och älskar dig, pappa", skriver de.


 

LÄS OCKSÅ: Diddy stäms av fler – över 130 anklagelser mot musikmogulen

ANNONCE