Nyhet

Morgan ber Jay-Z och Beyoncé om ursäkt efter falska anklagelser

Tv-profilen Piers Morgan har bett om ursäkt till Jay-Z och Beyoncé efter att artisten Jaguar Wright, under en intervju i Morgans program, kom med falska anklagelser om parets koppling till Sean "Diddy" Combs.

Den brittiske tv-profilen Piers Morgan har offentligt bett om ursäkt till Jay-Z och Beyoncé efter att artisten Jaguar Wright, som gästade hans program Piers Morgan Uncensored, riktade falska anklagelser mot stjärnparet.

Wright, som tidigare samarbetat med Jay-Z som bakgrundssångerska, påstod under intervjun att både Jay-Z och Beyoncé skulle ha kopplingar till Sean "Diddy" Combs och påstådda övergrepp.

Uttalandena väckte uppmärksamhet och ledde till att Jay-Z och Beyoncés advokater kontaktade Morgan med krav på att de falska påståendena skulle klippas bort från intervjun, rapporterar Aftonbladet.


– Wright gjorde oväntat flera allvarliga anklagelser mot Jay-Z och Beyoncé under den intervjun. Som jag sa då, var de inte närvarande för att svara eller försvara sig, men nu har de gjort det, förklarade Morgan i ett senare avsnitt.

Morgan förklarade vidare att produktionen fått en juridisk begäran om att redigera bort Wrights uttalanden från programmet.

Han avslutade med att offentligt be om ursäkt till Jay-Z och Beyoncé:


– Att redigera intervjuer är inget vi gör lättvindigt i ett program som heter "Uncensored". Men precis som de välkända ropen på eld i en fullsatt teater finns det juridiska begränsningar för oss också. Och vi ber om ursäkt till Jay-Z och Beyoncé.

Wrights anklagelser inkluderade även hårda ord mot Jay-Z, där hon kallade honom för ett "monster" och beskrev honom och Beyoncé som ett "äckligt litet par", något som avfärdades som falskt och utan grund av parets advokater.

LÄS OCKSÅ: Datum satt för rättegången mot Sean ”Diddy” Combs


ANNONCE