Nyhet

Oasis avslöjar spelningar i Australien nästa år

Oasis återförenas för en världsturné 2025 och nu är datumen för deras första spelningar i Australien på 19 år bekräftade. Bandet spelar i Melbourne den 31 oktober och i Sydney den 1 november.

Noel och Liam Gallagher inleder återföreningsturnén med flera konserter i Storbritannien och Irland nästa sommar, följt av spelningar i Nordamerika innan de återvänder till London för två extra konserter på Wembley i slutet av september.

Under helgen meddelade Oasis att detaljer om deras spelningar i Australien skulle offentliggöras på tisdagen, och nu är det klart att bandet spelar på Marvel Stadium i Melbourne den 31 oktober och Accor Stadium i Sydney den 1 november 2025.

I ett uttalande skriver bandet: "People of the land down under. 'You better run – you better take cover...' Vi kommer, och ni är mer än välkomna."


Biljetter till spelningen i Melbourne släpps den 15 oktober klockan 10.00 lokal tid, och till Sydney klockan 12.00 samma dag. Fans kan även anmäla sig för förköp som börjar onsdag den 9 oktober.


LÄS OCKSÅ: Oasis slopar dynamiska priser för fans i Nordamerika

ANNONCE