Nyhet

Slayer öppnar digitalt museum – se exklusiva bilder

Thrash metal-bandet har lanserat ett digitalt museum – Slaytanic Verses.

Under onsdagen meddelade Slayer via sociala medier att ett digitalt museum nu är tillgängligt för fans och musikintresserade. Museet fungerar som en digital samlingsplats för bandets historia från starten 1981 fram till idag.

Slaytanic Verses innehåller bandets personliga arkiv med tidigare ej visade bilder, instrument, konstverk och berättelser direkt från bandet. Dessutom finns unika samlarföremål och mycket mer.

Museet är gratis att besöka och kommer att uppdateras löpande med nytt material. Bandet uppmanar besökarna att återkomma regelbundet.


"Samlingen växer ständigt, så titta in ofta. Det överraskar dig när du minst anar det", skriver de.


För närvarande finns nästan 30 poster i museet, inklusive en flyer från bandets första spelning vid Battle Of The Bands 1981, bilder från 1982 på bandet i glamrock-outfits, pressmaterial från deras ikoniska Reign In Blood-turné och nytt material från deras avskedsturné 2019.

Slayer gjorde en oväntad comeback tidigare i år och har uppträtt som huvudakt på festivalerna Riot Fest i Chicago och Louder Than Life i Kentucky, samt avslutar med en spelning på Aftershock Festival den 10 oktober.

LÄS OCKSÅ: Slayer återförenas för festivalspelningar i höst


ANNONCE