Nyhet

Snoop Dogg och Zach Bryan i nytt samarbete

Rapstjärnan Snoop Dogg avslöjar att han arbetar på ett nytt projekt med countryartisten Zach Bryan. Samarbetet markerar Bryans första gång med en rappare.

Den ikoniska rapparen delade med sig av nyheten i det senaste avsnittet av Today Show, där han fick frågan om sina tankar kring countrymusik. Även om han aldrig direkt uttryckte sina känslor för genren, antydde hans svar att han har en positiv inställning till den.

"Zach Bryan skickade mig en låt. Jag fick lägga en vers på den."

Mer information om samarbetet är i nuläget okänt, bland annat om det handlar om en enskild singel eller om det blir en del av ett större projekt från Bryan.


Bryan släppte nyligen albumet The Great American Bar Scene, där han bland annat samarbetade med Bruce Springsteen, John Mayer och John Mooreland.

Snoop Dogg, å sin sida, uppträdde tillsammans med Dr. Dre på avslutningsceremonin för OS i augusti, där de framförde klassikern The Next Episode. Under tiden där avslöjade Dr. Dre mer om Missionary – den efterlängtade uppföljaren till Snoop Doggs debutalbum Doggystyle. Albumet väntas släppas i november och innehåller ett gästframträdande av Sting.

LÄS OCKSÅ: Snoop Dogg hyllas som sportjournalist: ”Snooplympics”


ANNONCE