Nyhet

The Weeknd avslöjar detaljer om kommande album

The Weeknd har avslöjat detaljer om sitt kommande album, som fått titeln Hurry Up Tomorrow. Albumet blir den tredje och sista delen i hans pågående musiktrilogi.

The Weeknd, vars egentliga namn är Abel Tesfaye, har under de senaste månaderna hintat om ny musik. Artisten antydde i en rad inlägg på sociala medier att den kommande tredje delen i hans pågående trilogi, som följde upp albumen After Hours och Dawn FM, snart skulle släppas.

På tisdagen dök ytterligare en teaser upp, vilket ytterligare bekräftade att ny musik är på väg. Dagen efter delade The Weeknd slutligen en trailer för det nya albumet och avslöjade dess titel: Hurry Up Tomorrow.

Än så länge finns det inget officiellt releasedatum för albumet.


I samband med tillkännagivandet publicerades också en serie uttalanden, fyllda med självrefererande textrader från hans tidigare låtar, ackompanjerade av dramatisk, orkestral musik.


"Idag har allt känts oändligt snurrigt", stod det i uttalandet. "Jag förvränger sanningen, immun mot yrseln, avtrubbad av illamåendet. Det som ligger under ytan – skriker i tystnad."

Det fortsätter: "Det som en gång gjorde mig oövervinnerlig svek mig på världsscenen. Ett nytt trauma uppstod. När dagen är slut, kommer jag att upptäcka vem jag är. HURRY UP TOMORROW."

LÄS OCKSÅ: The Weeknd skänker fyra miljoner måltider till Gaza


ANNONCE