Nyhet

Hardcore Superstar ut på turné

Släpper samtidigt ny platta med hjälp från personen bakom succéalbum av Metallica och Mötley Crüe.

De Göteborgsbaserade hårdrockarna i Hardcore Superstar ger sig i början av nästa år ut på en ny Sverigeturné, och bandet meddelar nu tre speldatum i rikets största städer. Den 2 mars intar Hardcorarna KB i Malmö, den 16 samma månad kommer de till Göteborg och Lisebergshallen och den 22 drar de vidare till Stockholm och Tyrol. Men inte nog med detta. Den 27 februari släpper bandet en helt ny skiva, mixad av Randy Staub, mannen bakom klassiker som Metallicas The Black Album och Mötley Crües Dr Feelgood. Den första singeln från nya skivan släpps i slutet av november.

När Hardcore Superstars senaste skiva Split Your Lips släpptes 2010 tyckte GAFFAs Mathias Skeppstedt att det hela kändes lite daterat. Han gav skivan tre stjärnor och skrev följande:

"Bara ett år efter deras förra platta kommer Hardcore Superstar med ett nytt alster. Inte lika polerat och mer rakt på sak, Split your lip har ett skitigare sound och ska visst vara inspelad live i studion. Bara det gör skivan mycket mer intressant när fler och fler band polerar så mycket att all själ försvinner." Läs hela recensionen här.


ANNONCE