Nyhet

Syster Sol tar time out – "Jag har totalt overload i systemet"

GAFFA.se – allt om musik

I vanlig ordning har Syster Sol många järn i elden. Men nu har det blivit något för mycket för reggaestjärnan som går ut via sina sociala medier och låter hälsa att en time out är ett måste.

– Jag har totalt overload i systemet just nu. Stormigt i det privata plus jobba i motvind med jämlikhet i musikbranchen har tagit ut sin rätt. Jag har ställt in allt en tid framöver nu, bl a spelningen på Kägelbanan i Sthlm, skriver hon bland annat.

Ovanstående spelning på Kägelbanan skulle ha skett 26 oktober och tillsammans med bland andra Aurelia Dey, Ward och Nayomi. Men nu blir det dessvärre icke så.

LÄS OCKSÅ: Post Malone tar sin första arenaturné till Sverige

– Jag är så ledsen att göra alla er som köpt biljetter besvikna men vet att ni förstår. Mår helt enkelt inge bra nu och måste ta hand om mig själv och min son i första hand, skriver hon vidare och fortsätter:

– Jag behöver inga ombedda råd eller medlidande men uppskattar all form av kärlek alltid. Inget nytt fenomen att krascha men ändå läskigt att dela med sig av fortfarande. Det hoppas jag kunna ändra på i mig själv denna ggn. Nu återhämtning!

Vi önskar Syster Sol lite lugn och ro och förhoppningsvis ser vi henne på scenerna snart igen.

LÄS OCKSÅ: Svensk musiktidning går i graven

 

ANNONCE