Nyhet

Efter anklagelserna: stjärnan publicerade hämndporr på rapparen

GAFFA.se – allt om musik

GAFFA har tidigare rapporterat om de anklagelser som den australienska rapparen Zheani fört fram mot Die Antwoord-sångaren Ninja i sin nya låt The Question. Hon säger att han utsatt henne för grova sexuella övergrepp, ritualliknande tortyr, grooming, hämndporr och trafficking.

Ninja slog ifrån sig samtliga anklagelser i en Youtube-video som nu är borttagen eftersom den stred mot Youtubes riktlinjer. Men för två dagar sedan lade han upp videon igen, på en annan sajt, och i kommentarsfältet länkade han till en stor mängd material med förnedrande sexuellt innehåll i form av bilder och filmklipp på Zheani. I publiceringen av videon begår han alltså själv ett av de brott han påstår sig vara oskyldig till.

”Jag skulle råda alla råttor att ta en vecka och tänka på hur ni, genom att sprida hämndporren på mig, alla begått brott mot mig och stöttat en serieförövare”, skriver Zheani i ett inlägg på Instagram.  


Hon har även publicerat ett flertal skärmdumpar som ska föreställa olika konversationer mellan henne och Ninja. I en av dem beskriver han hur han utövat rasistiskt och sexuellt våld mot en av sina bakgrundsdansare tills hon började gråta.

Även i musikvideon underbygger Zheani sina anklagelser med flertalet dokumenterade konversationer via mejl och sociala medier. Ninja hävdar fortfarande att han är oskyldig till de brott han anklagas för. 


LÄS OCKSÅ: Festivaler i gemensam satsning mot sexuella trakasserier

 

ANNONCE