Nyhet

Drake riskerar att förlora 10 miljoner kronor på VM-satsningar

Argentina slog Frankrike efter straffar, men "Drake-förbannelsen" slog rapparen själv den här gången.

Drake verkar ha förlorat 1 miljon dollar, vilket motsvarar omkring 10 miljoner svenska kronor, på ett VM-spel även efter att Argentina, som han backade, slog Frankrike, rapporterar NME.

Inför gårdagens match började ryktena igen om att "Drake-förbannelsen" var igång, där rapparen fick ett långvarigt rykte om att vara en oturs charm efter att ha poserat med sportstjärnor eller deras lags tröja.

Drake satsade 10 miljoner svenska kronor på att Argentina skulle slå Frankrike, med potentiella vinster på omkring 28 miljoner svenska kronor. Det slutade med att Argentina vann spelet och turneringen, men en skärmdump av Drakes satsning visar att det var en "1×2" marknadssatsning.


LÄS OCKSÅ: "Drake och 21 Savage stäms för fejkad PR-kampanj"

Med dessa satsningar måste laget vinna under ordinarie tid, men ett mål i sista minuten från Frankrikes Kylian Mbappe innebar att matchen gick till förlängning och sedan straffar, vilket innebar att Drakes satsning misslyckades.

De senaste åren har Manchester City åkt ur Champions League efter att Drake poserat med sin spelare Sergio Aguero, medan AS Roma till och med "förbjöd" sina spelare att ta bilder med honom för att förhindra förödande förluster.


Under 2019 sa många att Drake använde sin "förbannelse" till sin fördel efter att ha sett till att Philadelphia 76ers förlorade en match mot hans älskade Toronto Raptors.

FC Barcelona föll offer för den ökända förbannelsen i oktober efter att rapparen satsade på att de skulle vinna sin match mot Real Madrid.

Till El Clásico i Spanien bar Barcelona ett speciellt kit dedikerat till rapparen med hans OVO-uggla som en del av deras sponsring med Spotify.


LÄS OCKSÅ: "Drakes nya musikvideo visar upp Sverigebesöket"

ANNONCE