Nyhet

FOO FIGHTERS: Ersätter han Taylor Hawkins?

Queen-trummisen son, Rufus Taylor, är en av de mest omtalade kandidaterna att ersätta den avlidne Taylor Hawkins.

Ryktena kring vem som ska ersätta den avlidne trummisen Taylor Hawkins i Foo Fighters är i full gång. En av de mest omtalade kandidaterna är Rufus "Tiger" Taylor, son till Queen-trummisen Roger Taylor och nuvarande medlem i bandet The Darkness.

Roger Taylor, som hade ett nära förhållande till Taylor Hawkins, tillfrågades nyligen om sonens eventuella inträde i Foo Fighters. Han valde dock att inte ge ett direkt svar, men uttryckte stor beundran för sin sons trumfärdigheter.

– Rufus är fenomenal. Han har blivit en skrämmande bra trummis med The Darkness. Min son är bara irriterande kraftfull och har blivit väldigt, väldigt bra. Jag kan inte säga mer!, säger Roger Taylor till BBC Radio 2 (via Planet Radio).


Rufus har tidigare spelat med Foo Fighters vid flera tillfällen, bland annat vid en hyllningskonsert till Hawkins som ägde rum i London och Los Angeles förra året. Hans pappa Roger bekräftar att han spelar briljant med bandet och känner till alla deras låtar väl.

När det gäller Hawkins bortgång, reflekterade Roger Taylor över förlusten och sade: "Vi kommer aldrig att glömma honom. Jag kan inte ta bort honom från min telefon.". Hawkins var en passionerad Queen-fan och Roger Taylor tilldelades Officers Of The Order Of The British Empire i april 2022, vilket han dedikerade till Hawkins.

Foo Fighters har nyligen släppt en ny singel, Rescued, men det har inte avslöjats vem som spelar trummor på låten. Bandet planerar att åka på turné nästa månad, och det är ännu okänt vem som kommer att sitta bakom trumsetet.


LÄS OCKSÅ: Foo Fighters tillkännager nytt album – lyssna på ny singel här

ANNONCE