Nyhet

Rihanna slutar som chef för Savage X Fenty

Världsstjärnan startade varumärket för fem år sedan.

Rihanna meddelar att hon slutar som VD för lyxunderklädesmärket Savage X Fenty, rapporterar bland andra The Guardian.

Fem år har gått sedan hon startade varumärket, som bland annat fokuserat på underklädesmode för olika etniciteter och kroppstyper.

Istället tar den amerikanska modechefen Hillary Super över rollen, medan Rihanna tar en ny chefsposition inom företaget.


– Det har varit vackert att se vår vision för Savage X Fenty göra så stort avtryck på modebranschen de senaste fem åren, säger Rihanna i ett uttalande och fortsätter:

– Jag är så tacksam och spänd på att välkomna Hillary Super som vår nya VD – hon är en stark ledare och är fokuserad på att ta affärerna till en ännu högre nivå.

Tidigare i våras berättade artisten, som innan singeln Lift Me Up (2022) och framträdandet på Superbowl (2023) tagit en paus från musiken sedan albumet Anti (2016), att hon gick i tankarna att släppa nytt:


– Jag insåg att om jag fortsätter att vänta till det känns helt rätt och perfekt kanske det kommer att pågå för alltid och det vill jag inte. Så jag vill leka. Och med leka menar jag att jag har idéer i huvudet, men jag kan inte prata om dem än, berättade hon för Vogue.

LÄS OCKSÅ: Rihanna hintar om ny musik i år: ”Vore löjligt om det inte hände”

ANNONCE