Nyhet

Jimmy Fallon prankar The Voice-juryn: "Du bröt mot reglerna!"

Bara en av juryn valde att inte vända sig om när den berömde talkshow-värden kuppade sångprogrammet The Voice.

Jimmy Fallon har vad som krävs. Den kända programledaren bestämde sig förra veckan för att delta som en anonym tävlande för att se om juryn – bestående av Blake Shelton, Kelly Clarkson, Niall Horan och Chance The Rapper – skulle vända sig om eller inte.

Auditionen börjar med att juryn väntar förväntansfullt när den tävlande personen intar scenen, med ryggen vänd för att upprätthålla den långvariga sångtävlingens helt blinda auditions.

När sångaren – som bara publiken kan se är The Tonight Shows berömda ansikte – börjar sjunga Michael McDonalds I Keep Forgettin' (Every Time You're Near) med ett påtvingat rasp i rösten, utbyter Clarkson, Horan och Chance förvirrade blickar medan Shelton lyssnar skeptiskt.


Det är Clarkson som blir den första att trycka på den röda knappen, följt av att Horan och Chance. Alla tre brister ut i skratt när de vänder sig om för att upptäcka att det faktiskt är Fallon som sjunger.

Shelton förblir dock oberörd. Men bara tills Saturday Night Live-stjärnan går utanför scenen och trycker på countrystjärnans knapp åt honom. "Du bröt mot reglerna!", skämtar Shelton.

"Jag var tvungen att komma över och säga: 'Hej, kompis'", sa Fallon.

LÄS OCKSÅ: Se Bob Dylan gästa Jimmy Fallon – utan att säga ett ord

ANNONCE