Nyhet

Stjärnan ryter ifrån mot gränslösa fans: "Obehagligt"

Artisten Chappell Roan har reagerat starkt mot fans som har gått över gränsen. I två videor på TikTok berättar hon att både hon och hennes familj har utsatts för stalking och trakasserier, rapporterar The Guardian.

I videorna ifrågasätter Chappell Roan hur vissa fans beter sig och undrar om de skulle bete sig likadant mot en främling på gatan. Hon kritiserar särskilt de fans som blivit upprörda när hon har nekat att ta bilder med dem och beskriver deras beteende som obehagligt.

– Om ni såg en främmande kvinna på gatan, skulle ni skrika på henne från bilen då? Skulle ni trakassera henne öppet? Skulle ni gå fram till en främmande kvinna och fråga om hon kan ta en bild med er?, säger hon.

Roan framhåller att hon har rätt att säga nej till sådana förfrågningar och att det inte är normalt att förvänta sig en kram eller en bild. Hon understryker att det inte är själviskt av henne att sätta gränser.


– Jag bryr mig inte om ni tycker att det är själviskt av mig att säga nej till att ta en bild eller ge en kram. Det är inte normalt. Det är konstigt. Jag måste få säga nej till folk som beter sig obehagligt.

Enligt The Guardian berättade Roan så sent som i juli i podcasten Comment Section att hon övervägt att sluta med musiken på grund av fansens gränslösa beteende.

LÄS OCKSÅ: Trump delade fejkade bilder på Swift – i försök att locka fans


ANNONCE