Nyhet

Cardi B inlagd på sjukhus – tvingas ställa in konsert

Rapartisten Cardi B har lagts in på sjukhus och tvingas ställa in sitt framträdande på helgens ONE MusicFest i Atlanta.

Cardi B har lagts in på sjukhus och tvingas avbryta sin kommande konsert. Den 32-åriga rapstjärnan skulle ha uppträtt på musikfestivalen ONE MusicFest i Atlanta under helgen, men tvingas nu ställa in.

”Det krossar mitt hjärta”, skriver hon i ett meddelande till sina fans på sociala medier.

Cardi B, vars fullständiga namn är Belcalis Marlenis Almánzar, berättar att hon har varit inlagd på sjukhus och återhämtar sig från en medicinsk nödsituation. Hon delar dock inte några ytterligare detaljer om sitt hälsotillstånd.


”Jag beklagar att jag måste dela denna nyhet, men jag har varit inlagd på sjukhus och återhämtat mig från en medicinsk nödsituation de senaste dagarna”, skriver hon.

Trots att hon inte specificerar vad som hänt, uttrycker hon stor besvikelse över att behöva avbryta sitt uppträdande.

”Det krossar mitt hjärta att jag inte får träffa mina fans i helgen, och jag önskar verkligen att jag kunde vara där. Bardi Gang — tack för er förståelse. Jag kommer tillbaka bättre och starkare snart. Oroa er inte. Älskar er alla”, fortsätter hon.


I ett tidigare uttalande i augusti avslöjade Cardi B att hon tillfälligt förlorade förmågan att röra sig efter att ha fallit ner för en trappa medan hon var gravid. Efter fallet ska hon ha vilat och därefter vaknat utan att kunna röra sin underkropp, rapporterar People.


”När jag vaknade kunde jag inte röra min underkropp alls. Bara att röra mina fötter gjorde ont i nedre delen av magen. Jag kunde inte röra mig. Jag kände mig typ förlamad”, delade hon med sina följare.

Det är i nuläget oklart om hennes nuvarande sjukhusvistelse är kopplad till denna tidigare incident.

LÄS OCKSÅ: Cardi B kastar mikrofon på fan i publiken


ANNONCE